انفجار حوالی کلانتری ۱۹ زاهدان / ماجرا چه بود؟ سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟

سردار سلامی: دشمنان در حال فرار و عقب نشینی هستند

سردار سلامی: دشمنان در حال فرار و عقب نشینی هستند وی با اشاره به اینکه عاشورا به ما نشان داد مقاومت و ایستادن راه سعادت است و امروز هم همینگونه است، افزود: امروز در واقع تاریخ تکرار شده است و بازهم همه دنیای مستکبر در برابر امام و امت این امام آرایش جنگی گرفته‌اند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۵ - ۱۸ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 09
کد خبر: ۲۱۸۱۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه امروز دشمنان در حال عقب نشینی و فرار هستند و هر جا که فرزندان امت اسلام حرکت کرده‌اند، آنها عقب نشینی کرده‌اند، گفت: امروز ما سلاح‌های پیشرفته خودمان را می‌سازیم و با الهام از امام و رهبری ترسی از قدرت‌های بزرگ نداریم.


سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی یکشنبه شب در جمع عزاداران حسینیه اعظم زنجان ضمن تسلیت فرا رسیدن عاشورای حسینی با اشاره به برخی از وقایع رخ داده در واقعه عاشورا اظهار کرد: بسیاری از دلسوزان به امام حسین (ع) توصیه کردند که از مکه خارج نشود، محمد حنفیه و ابن عباس همه دلسوزی کردند که اگر به این وادی بروی شهید می‌شوی، امام حسین (ع) می‌دانست که شهید می‌شود، اما اینکه او می‌دانست شهید شود باید میدان عهد را نقض کند؟

 

فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزود: آیا شایسته امام مسلمین است که ظلم و جور را ببیند اما از جهاد دست بردارد، اگر چنین می‌شد، دیگر چه حجتی برای مستعضفان و مظلومان عالم می‌ماند که در مقابل مستکبران بایستند؟ امام حسین (ع) بر اساس یک فلسفه عمیق و ولایی این راه را انتخاب کرد زیرا او می‌بایست، منطق مبارزه و جهاد مستضعفان در مقابل ستمگران و در میدان عمل به تصویر می‌کشید تا این قله دست نایافتنی فضیلت‌ها در اوج بماند و برای همه بشریت الی‌الابد چنین حجتی زنده بماند و با زمان حرکت کند.

 

وی گفت: همه ما می‌دانیم که عاشورا کهنه نمی‌شود و غبار کهنگی بر سیمای عاشورا نمی‌نشیند و این واقعه یک نقطه‌ای از تاریخ نیست که متوقف شده باشد، در زمان حرکت می‌کند و با خود حجت می‌آفریند و برای همه انسان‌ها الگویی برای سعادت و حیات انسانی می‌سازد.

 

سرلشکر سلامی با اشاره به اینکه مرگ در راه خدا سعادت است و این انتخاب اوست و این هنرنمایی عاشوراست که باشکوه‌ترین صحنه‌های تاریخ را خلق می‌کند و امام به تنهایی تا پایان این نبرد بزرگ شاهد صحنه‌های تلخ و دردناک این واقعه است، افزود: وقتی در واقعه عاشورا حضرت علی اکبر (ع) در مقابل امام حسین (ع) حاضر شده و اذن جهاد می‌خواهد، امام به زمین خیره شده و به او اذن جهاد می‌دهد.

 

فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به لحظات شهادت حضرت علی اصغر (ع) افزود: در واقعه عاشورا تیری به گلوی حضرت علی اصغر (ع) پرتاب شد که وسعت آن از وسعت گلوی حضرت علی اصغر (ع) بیشتر بود و امام حسین (ع) این صحنه را دید.

 

وی با بیان اینکه سرشت شیعه و خلقت او در این روز کامل می‌شود و افتخار جهان را در برمی‌گیرد و اینجاست که خداوند به خلقت انسان مباهات می‌کند، گفت: امشب شبی است که متعلق به جاودانه‌ترین قهرمان تاریخ بشر است که هیچ شکوهی یارای دستیابی به بلندای قامت او را در آن معرکه سخت نداشت.

 

فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: امروز با وجود گذشت هزاران سال از واقعه عاشورا، دهها هزا دست برای حضرت ابوالفضل (ع) به آسمان بلند می شوند چرا که ما چنین ابوالفضلی را عاشقانه دوست داریم و آرزو می‌کنیم در رکابش بودیم.

 

وی با اشاره به اینکه عاشورا به ما نشان داد مقاومت و ایستادن راه سعادت است و امروز هم همینگونه است، افزود: امروز در واقع تاریخ تکرار شده است و بازهم همه دنیای مستکبر در برابر امام و امت این امام آرایش جنگی گرفته‌اند.

 

سرلشکر سلامی گفت: در واقعه عاشورا دشمن امام و یارانش را در محاصره آب قرار داد، امروز هم همین است، امروز امامی که بیرق را بر دست گرفته است نائب امام زمان (عج) است اما امت تغییر کرده است، امت امروز آگاه است و امامش را تنها نگذاشته است به همین خاطر است که ماجرای غم انگیز آنروز تکرار نمی‌شود.

 

فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه امت امروز بصیرت یافته و آگاه هستند، افزود: مصداق بارز این آگاهی و در میدان بودن امت صدها هزار شهید است.

 

وی با اشاره به اینکه ملت ایرانی اسلامی از درون فضای تنگ و ظلمانی به سوی اسلام آمدند و آیت‌کرسی تفسیر شد، افزود: در واقع خورشید اسلام با آمدن امام درخشید و همه قدرت های شیطانی که در تاریخ بشر ازحیث قدرت بی نظیرند در مقابل درخشش خورشید اسلام ایستادند تا نور خدا را خاموش کنند، اما نتوانستند، نتیجه آن شد که دشمن عقب نشست اما مسلمانان بیرق جهاد را بر دوش گرفته و جوانان این مرز و بوم کاری کردند که همه قدرت های شیطانی به شکست خود اعتراف کردند.

 

سرلشکر سلامی با بیان اینکه دشمنان در مقابل تکبیر جوانان ذلیل شده‌اند، افزود: این شرایط در حالی حاصل شده است که مسلمانان زمان امام خود و دشمن را می‌شناسند و در چنین شرایطی است که امام و رهبر عالی مقام با تدبیر، حکمت و منطق مسلمانان را هدایت می‌کند.

 

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه امروز دشمنان در حال عقب نشینی و فرار هستند و هر جا که فرزندان امت اسلام حرکت کرده‌اند، آنها عقب نشینی کرده‌اند، گفت: امروز ما سلاح‌های پیشرفته خودمان را می‌سازیم و با الهام از امام و رهبری ترسی از قدرت‌های بزرگ نداریم.

 

وی با اشاره به اینکه امروز قدرت ایرانی اسلامی به جایی رسیده است که رئیس جمهور آمریکا که با همه مقامات عالم با کبر و غرور صحبت می‌کند، تلاش می کند تا یک عکس یادگاری با مسؤولان ایرانی بگیرد، افزود: اما دشمن باید بداند که شکست، تسلیم و سازش در قاموس ما نیست و حرکت و تسلط و حل مشکل فرهنگ ما است.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار